Dead Inside

Dead Inside

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
kopakapi
Príspevok 124379
 
cannabis
cannabis | 1.11.2020 10:01

:D Pripomina mi to pojem "mierove bombardovanie". :D Ak niekto tvrdi, ze musi zbranou obhajovat svoje ludske prava, tak zvasca len zakryva to, ze porusuje ludske prava inych! :D


gimli
gimli | 1.11.2020 11:00

cannabis: Ludia mozno nepotrebuju vlastnit zbrane na obranu svojich prav, ale ak chce niekto obmedzovat prava inych tak ako prve sa postara, aby sa nemohli branit. A to aj tak, ze im odoberie pravo vlastnit zbrane.

Nemusim vlastnit zbran na to, aby som povazoval pravo vlastnit zbran za potrebne. Uz len preto, aby som si daval pozor na kazdeho, kto chce toto pravo obmedzit.


macska
macska | 1.11.2020 15:02

Potenciálne nebezpečná zbraň je aj vzduch a voda. V Číne pomaly budú brať ľuďom aj to.


cannabis
cannabis | 1.11.2020 16:43

gimli, mozno to je problem, ze len ten co nema argumenty potrebuje zbran, aby ostatnych presvedcil. Takto si nad tym nerozmyslal?

Neviem preco by niekto chcel obmedzovat moje prava a co by z toho vlastne mal?! :D Mozes mi to vysvetlit? :D

Co sa tyka prava vlastnit zbran, tak ho maju v niektorych statoch USA, kupis ho jak jogurt v obchode. Len sa potom cuduju, ze sa im strielaju deti na skolach!


cannabis
cannabis | 1.11.2020 16:44

Test testovaci. :D

Doma vlastnim kopu zbrani, ale viem s nimi narabat, asi preto som proti tomu, aby boli len tak volnopredajne. Niektorym ludom by som nedal do ruky ani ceruzku, lebo aj s tou si vedia ublizit.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader